Takaisin arkistosivulle
9.3.2016 | Uutiset

VVO-konserni selkeyttää vuokrasopimusta

Palvellaksemme asiakasta yhä paremmin ja selkeyttääksemme vuokrasopimuksen sisältöä, lisäsimme maininnan vuokrantarkistusehdoista sopimuksen ensimmäiselle sivulle. Tämä koskee uusia vuokrasopimuksia.

Vuokrasopimuksen ehdoissa meillä on ollut tapana kertoa asiakkaillemme vuokrankorotuksen mahdollinen enimmäismäärä. Vuokrasopimuksen ehdoissa mainittua enimmäiskorotusta ei tosin ole käytetty vuosittaisissa vuokrantarkistuksissa.

VVO-konsernin markkinaehtoisten asuntojen keskivuokra oli päättyneellä tilikaudella 2015 keskimäärin 13,72 €/m2/kk. Vuokraan kuuluvat vesi, laajakaistayhteys ja lukuisat asukasedut. Vuokrantarkistus vuodelle 2016 oli markkinaehtoisessa asuntokannassamme (28 167 kpl) koko maassa on keskimäärin 3 %. Vuokrantarkistukset tulivat voimaan 1.3. alkaen.

Koemme vuokrasopimusten sisällöstä ja läpinäkyvyydestä käydyn keskustelun tärkeäksi osaksi vastuullista toimintaa. Yleisenä ohjeena kaikille vuokra-asunnonhakijoille haluamme painottaa, että on tärkeää käydä läpi ja ymmärtää vuokrasopimuksen ehdot. Vuokrasopimusta tehdessään on olennaista tarkastaa, kerrotaanko vuokrasopimusehdoissa tulevien vuokrankorotuksien mahdollinen enimmäismäärä vai onko kyseessä automaattinen korotusehto, jonka mukaisesti määräytyy tulevien vuosien vuokrankorotuksen taso.

Panostamme hyvään ja turvalliseen vuokra-asumiseen ja asumisen palveluihin, jotta sekä asumisen valinta että asumisen aikainen arki olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Juha Heino, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3704

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.