15.01.2019
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme toimistoassistenttia kesätöihin Helsinkiin

Kojamo kesätyöpaikat 2019

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/) ja yritykseen työnantajana (https://kojamo.fi/tyopaikka/).

Toimistoassistentti – kesätöissä Kojamossa

Toimistoassistenttina työskentelet osana toimistopalveluiden iloista tiimiä ja pääset tekemään töitä sisäisen asiakaspalvelun parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. sisäisen ja ulkoisen postin käsittely sekä saapuvan ja lähtevän tavaraliikenteen käsittely ja logistiikkapalvelut. Toimistoassistenttimme vastaa myös kopiointi- ja arkistointipalveluista sekä hyvinkin erilaisista, nopeistakin toimeksiannoista.

Reipas ja positiivinen asenne, huolellinen työskentelyote, joustavuus, priorisointi- ja hyvät sosiaaliset taidot ovat omiaan tässä tehtävässä.

Toivomme, että liityt neljän hengen iloiseen toimistopalveluiden tiimiimme kesäkuun alussa ja pystyt tekemään töitä elokuun loppuun asti. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä (alla olevan Hae kesäduuniin -painikkeen kautta)!

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat toimistopalvelupäälliköltä: Sirpa Makkonen ke 13.2. klo 13-14 ja to 21.2. klo 13-14, puh. 020 508 3207.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen.

Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin (https://www.instagram.com/kojamofi/). ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

https://rekry.kojamo.fi/meprekry

Kojamon kesätyöpaikat 2019

Voit jättää hakemuksen useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin:

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.