15.01.2019
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Hae Kojamolle kesätöihin – rakastu kesäduuniisi!

Kojamo kesätyöpaikat 2019

Tarjoamme kesätyöpaikan 50 paremman kaupunkiasumisen rakentajalle. Odotamme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea iloa palvella, hinkua onnistua ja rohkeutta uudistaa.

Kesätöiden hakuaika on 15.1.-28.2.2019 ja töitä on tarjolla Kojamon pääkonttorilla Helsingissä ja Lumo-kotikeskuksissa; Hämeenlinnassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa.

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja yritykseen työnantajana.

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjolla on 50 kesätyöpaikkaa eri puolilta taloa ja Suomea. Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Tutustu lisäksi tehtäväkohtaisiin vaatimuksiin:

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Tutustu oheisiin toimenkuviin tarkemmin ja jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä. Jätäthän jokaiseen kiinnostavaan tehtävään oman hakemuksensa.

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoleenväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä erikseen.

Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Tarkemmasta ajanjaksosta kerrotaan ja neuvotellaan haastattelussa. Voit esittää toiveesi myös työhakemuksella.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat rekrytoivalta esimieheltä (kts. tehtäväkohtaiset ilmoitukset yllä) ja yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa, jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen.

Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin. ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Miksi meille kannattaa hakea kesätöihin – tekijät kertovat!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.