28.11.2018
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme asiakaskokemuksen rakentajaa Tampereelle

Hei ulospäin suuntautunut, positiivinen ja ratkaisukeskeinen asiakaskokemuksen rakentaja!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Asiakaskokemuksen rakentajaa
Isännöitsijän tehtävään

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Tehtäviisi kuuluu asukkaan asumispalveluista huolehtiminen rakentaen samalla ainutkertaista asiakaskokemusta, kiinteistöjen taloudesta ja kunnosta vastaaminen yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyökumppaniverkoston hallinta. Olet osa 17 hengen Tampereen Lumo-kotikeskuksen tiimiä! Tehtävässä menestyminen edellyttää iloa palvella, hinkua onnistua sekä rohkeutta uudistaa. Työ vaatii oman auton käyttöä ja tarvittaessa mahdollisuutta työskennellä iltaisin.

Toimipaikkasi on osoitteessa Kyllikinkatu 15 B, Tampere.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva koulutus (esim. teknisen tai kaupallisen alan koulutus)
• tahtoa asiakaskokemuksen rakentamiseen asuinkiinteistöissä
• hyvää englannin kielen taitoa
• luontaista asiakaspalveluhenkeä ja energistä asiakaspalvelu- ja myyntiasennetta
• positiivinen, reipas ote ja osaat joustaa myös tiukoissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kirsi Tuomisto, p. 0400 414433 tai kirsi.tuomisto@lumo.fi

Hae viimeistään 15.12.2018 mennessä!

Minkälaista on työskennellä asiakaskokemuksen rakentajana isännöitsijän tehtävissä meillä Kojamossa? Tsekkaa lisää täältä tai katso video alta!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.