07.03.2018
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme myyntineuvottelijaa Kuopioon

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Myyntineuvottelijaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.
Tehtäviisi kuuluu asuntojen vuokraus ja markkinointi. Osallistut asuntojen vuokraukseen liittyvään asiakaspalveluun ja asuntojen tarkastukset sekä esittelyt kuuluvat myös työtehtäviisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa sekä kykyä ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa. Arvomme ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa ovat sinulle luontaisia! Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta tarvittaessa työskennellä iltaisin. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon!

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.6.2018 – 31.10.2018. Olet osa 7 hengen iloista Kuopion Lumo-kotikeskuksen tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Maljalahdenkatu 25, 70100 Kuopio.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkinto
• luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa
• hyvää markkinointiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa
• hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pekka Tanskanen, p. +358409220695

Hae mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.3.2018, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.