15.01.2018
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Hae Kojamolle kesätöihin – rakastu kesäduuniisi

Kojamon kesätyöntekijät

Tarjoamme kesätyöpaikan 50 energiselle kesätyöntekijälle ympäri Suomen.

Palkkaamme 50 kesätyöntekijää rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme. Kesätyöpaikkojen hakuaika on 15.1.–28.2.2018.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja työsuhteen kesto on 2-5 kuukautta tehtävästä riippuen (kaikki toimenkuvat tämän sivun alaosiossa). Työpaikkoja on tarjolla Kojamon pääkonttorilla Helsingissä ja Lumo-kotikeskuksissa; Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Kuopiossa.

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sekä Kojamoon työnantajana. 

Tarjolla kesäromanssi

Tarjoamme sinulle kesäksi paikan, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
 • reipasta työskentelyotetta ja rohkeutta uudistaa
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • katso tehtäväkohtaiset vaatimukset

Näin homma etenee:

Haemme kesätyötehtäviin paikkakunta- ja tehtäväkohtaisesti.

 1. Tutustu alla oleviin toimenkuviin tarkemmin ja jätä hakemuksesi ke 28.2.2018 mennessä. 
 2. Jätä jokaiseen ensisijaisesti kiinnostavaan tehtävään oma hakemuksensa.
 3. Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua. Ilmoitamme jokaiselle valintaprosessin etenemisestä.
 4. Valinnat tehdään huhtikuun alkuun mennessä. Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Tarkemmasta ajanjaksosta kerrotaan ja neuvotellaan haastattelussa.

Lisätietoja:

Tavoitat HR-asiantuntijamme Minna Vuorisen parhaiten to 1.2. ja ke 21.2.2018 klo 13:00–14:30 puhelimitse: +358 20 508 3263 tai sähköpostilla hr@kojamo.fi

Lisäksi suosittelemme tutustumaan Kojamon kesäduunit 2018 -ryhmään Facebookissa, jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen. Instagramissa puolestaan on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi.

Kojamon kesätyöpaikat 2018

Kaikissa tehtävissä tarvitaan energistä ja reipasta palveluasennetta. Yrityksen työkielenä on suomi, mutta asukkaiden palvelussa mahdollisimman monipuolinen kielitaito on hyödyksi.

Myyntineuvottelija

Helsinki (4–5 kk), Lappeenranta (3 kk), Tampere (3 kk), Kuopio (3 kk)

Myyntineuvottelijan tehtävänä on asuntojen ja toimitilojen markkinointi sekä vuokraus. Tehtävään liittyy asukasvalintaa, asuntojen esittelyä kohteessa sekä vuokraustietojärjestelmän käyttöä. Myynti- ja asiakaspalvelutaidot ja oman työn organisointi ovat tässä tehtävässä vertaansa vailla! Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon! Ajokortti on välttämätön mutta auto löytyy talon puolesta.

Asiakaskokemuksen rakentaja (Lumo-Isännöitsijä)

Helsinki (4 kk), Lahti (3 kk), Oulu (4 kk), Jyväskylä (3 kk), Tampere (3 kk) ja Kuopio (2 kk)

Asiakaskokemuksen rakentaja toimii Lumo-Isännöitsijän tehtävissä. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle erinomainen asiakaskokemus. Työ on koordinointia asukkaiden, huoltoyhtiön sekä urakoitsijoiden välillä. Tehtävässä menestyt jos sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillinen ote ja olet luonteeltasi erilaisiin tilanteisiin mukautuva. Loistavalla palveluasenteella varmistat, että asukkaan arki sujuu hyvin ja ripeällä työskentelyllä tuotat onnistuneen palvelukokemuksen. Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Ohjelmoijaharjoittelija (Helsinki), 4 kk

Ohjelmoijaharjoittelijan kesätyöhön kuuluu vuokraus- ja asiakashallintasovellusten kehittämistä .NET- ja Azure-ympäristöissä. Odotamme sinulta ohjelmointikokemusta  (C#, Visual Studio) sekä parin vuoden datanomi- tai vastaavia opintoja. Eduksi on seuraavien tekniikoiden tuntemus: WebApi, REST, Unit Testing, SQL, WinForms, Agile Development. Tehtävät määräytyvät myös kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella!

Ostoreskontranhoitaja (Helsinki), 4 kk

Ostoreskontranhoitajan kesätyöhön kuuluu konsernin emoyhtiöiden ostolaskujen käsittelyä. Tehtävään kuuluu ostolaskujen skannausta, laskujen tiliöintiä Basware Invoice Processing -järjestelmässä ja kiertoon lähettämistä sekä kierron valvontaa. Lisäksi osallistumista ostoreskontratiimin muihin yleisiin tehtäviin. Tehtävässä toimiminen vaatii taloushallinnon perusprosessien ymmärtämistä, ongelmaratkaisutaitoja, tarkkaa työskentelyotetta, hyvää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa sekä myös kykyä työskennellä itsenäisesti. Ammattitaitoiselta tiimiltä saa tukea tarvittaessa!

Palveluneuvoja (Helsinki), 4 kk

Palveluneuvoja kohtaa työssään asumisen koko kirjon. Palveluneuvojana toimiminen vaatii erittäin hyvää asiakaspalvelutaitoa, sillä tehtävään kuuluu puhelimitse sekä sähköpostitse asiakkaiden esittämiin mm. asumiseen ja vuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaaminen sekä tarpeen mukaan asian jatkokäsittelyyn ohjaaminen organisaation muihin yksiköihin. Palveluneuvoja on usein asiakkaan ensimmäinen kontakti ja hänen tavoitteenaan on varmistaa jokaiselle asiakkaalle helppo sekä vaivaton asiointi!

Talotekniikkaharjoittelija (Helsinki), 3-4 kk

Talotekniikkaharjoittelijan tehtäviin kuuluvat teknisten managerien konsultoiminen LVISA-teknisten vikojen selvityksissä ja korjauksissa, taloteknisten korjaushankkeiden valvonnat ja vastaanottotarkastukset, rakennusautomaatioiden etävalvontatyöt sekä osallistuminen uudis- ja peruskorjauskohteiden talotekniseen valvontaan. Työpäivät tulevat olemaan erittäin vaihtelevia ja työtehtävien suorittaminen edellyttää oman auton käyttöä siirtymisissä PKS-alueen kohteillemme.

Toimistoassistentti (Helsinki), 3 kk

Toimistopalveluissa työskentelevä toimistoassistentti vastaa sisäisen asiakaspalvelun työtehtävistä. Työtehtäviin kuuluu ulkoisen ja sisäisen postin käsittely sekä saapuvan ja lähtevän tavaraliikenteen käsittely ja logistiikkapalvelut. Toimistoassistentti vastaa kopiointi- ja arkistointipalveluista sekä hyvin erilaisista, nopeistakin toimeksiannoista. Reipas positiivinen asenne, huolellisuus, joustavuus, priorisointikyky ja hyvät sosiaaliset taidot ovat omiaan tässä tehtävässä.

Vuokravalvoja (Helsinki), 3 kk

Vuokravalvojan kesätyöhön kuuluu asiakkaidemme neuvonta vuokranmaksuun ja perintään liittyvissä asioissa, tehokkaan perinnän varmistaminen, sekä vuokrareskontran oikeellisuudesta huolehtiminen. Tehtävässä menestyt  hyvillä asiakaspalvelutaidoilla, sillä vuokravalvoja hoitaa asiakaskontaktit pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse. Pääset myös tutustumaan perintään liittyviin toimintoihin ja osaamisesi mukaan myös oikeudelliseen perintään liittyvien haastehakemuksien, lausumien ja muiden oikeudellisten asiakirjojen laadintaa voidaan liittää tehtävänkuvaasi. Vuokravalvonnassa huolehdimme näiden lisäksi vuokrareskontraan liittyvästä osakirjanpidosta, joten kirjanpito-osaaminen voidaan katsoa eduksesi.

https://rekry.kojamo.fi/meprekry

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.