13.11.2017
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme kiinteistöassistenttia pääkaupunkiseudulle

Hei sinä positiivinen ja ratkaisukeskeinen osaaja! Etsimme nyt ylläpitotiimiimme lisää virtaa!

Haemme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistöassistenttia

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Olet kiinteistötietojen hallinnoinnin monitaituri. Vastuullasi on kiinteistötietojen perustaminen sekä ylläpitäminen järjestelmissä. Varmistat myös että kohteiden vuokraus ja ylläpito perustuvat oikeisiin tietoihin ja esimerkiksi korjausten yhteydessä tehtävät muutokset päivittyvät järjestelmiimme. Hanskassasi pysyy myös sähköisen ja fyysisen teknisen arkiston hoitaminen sekä kiinteistöjen huoltokirjojen ylläpitäminen. Toimit osana muutaman henkilön iloista ylläpitotiimiä, jossa työsisällön painopiste vaihtelee suhdanteiden ja projektien mukaan.

Sinulta odotamme ensisijaisesti energistä asennetta sekä rohkeutta uudistaa käytäntöjä!

Tehtävässä onnistumistasi helpottaa, jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva tutkinto- ja osaamistausta
• kokemusta rakennuspiirustuksien ja -dokumenttien käsittelystä
• kiinteistötietojärjestelmien käyttötaitoa (SAP-, Tampuuri- ja Excel-osaaminen katsotaan eduksi)
• positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta, joustavuutta sekä tehtävän edellyttämää tarkkuutta

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.
Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Pasi Kujansuu, p. +358405797919

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.12.2017 mennessä!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.