11.08.2017
TYÖPAIKKA, AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme teknistä isännöitsijää Tampereelle

Haemme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Teknistä Isännöitsijää

Teknisenä Isännöitsijänä tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen energian ja kunnossapidon hallinta, suunnittelu ja korjausten toteuttaminen. Sinä hallitset monipuolisten korjaustöiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Toimit myös asuntosijoitusyhtiön omistaja-arvon pitkäjänteisenä kehittäjänä tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää iloa palvella, hinkua onnistua sekä rohkeutta uudistaa! Työ vaatii oman auton käyttöä.

Tarjoamme näköalapaikan Tampereen alueen vuokra-asumiseen ja kiinnostavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi kiinteistöalalla ammattilaisten kanssa! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Kyllikinkatu 15.

Jos sinulla on

• talo- tai rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- tai erikoisammattitutkinto
• kokemusta asuinkiinteistöjen ja niiden tekniikan hoidosta
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta

niin meiltä saat

• haasteellisen ja monipuolisen tehtävän innostavassa työympäristössä
• loistavat työkaverit
• mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen
• kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset henkilöstöedut

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Kirsi Tuomisto p. +358400414433  tai kirsi.tuomisto@lumo.fi 21.8.2017 lähtien.

Jätä hakemuksesi 31.8.2017  mennessä!

Hae avointa paikkaa

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.