Virkeä-stipendejä 25 urheilevalle nuorelle

Keväällä 2017 Lumo-kotien Virkeä-stipendejä myönnettiin 25 urheilevalle nuorelle. Stipendin saajien tuli olla 12–20-vuotiaita ja harrastaa seuratasolla. Etusijalla olivat Lumo- ja VVO-kodeissa asuvat.

Stipendinsaajien oli ympäri Suomen: muun muassa pääkaupunkiseudulta, Oulusta, Turusta ja Lahdesta. Stipendejä myönnettiin sekä yksilö- että joukkuelajien harrastajille. Myös lajien kirjo oli monipuolinen jalkapalloilijoista muodostelmaluistelijoihin ja tanssijoista uimareihin.

Virkeä-stipendejä jaetaan keväisin ja syksyisin. Seuraava stipendien hakuaika on syksyllä 2017.

Virkeä-ohjelma kannustaa urheilemaan

Virkeä on ohjelma, joka tukee urheilevien nuorten harrastuksia stipendeillä ja sponsoroi lahjakkaiden urheilijoiden matkaa kohti menestystä. Vuonna 2012 käynnistyneessä Virkeä-ohjelmassa on jaettu 250 stipendiä.

Virkeä-ohjelma sponsoroi seitsemää urheilijaa: aitajuoksijat Nooralotta Neziri ja Oskari Mörö, pyörätuolikelaaja Henry Manni, lumilautailija Emmi Parkkisenniemi, alppihiihtäjä Riikka Honkanen, suunnistaja ja kestävyysjuoksija Anna Haataja sekä Joona Kangas lajinaan ski slopesyle. Vuoden 2016 alusta Virkeä-ohjelma laajeni joukkueurheiluun. Kaudelle 2017 valittiin joukkuetuen saajiksi FC Honka Ry:n Naisten liigajoukkue N1, Tyttöjen TBSM-joukkue, T02 akatemia, T03 akatemia, T04 akatemia ja T05 akatemia.

Lue lisää Virkeä-ohjelmasta.