Takaisin arkistosivulle
8.5.2017 | Uutiset

Pohjola Rakennus rakentaa Lumo-vuokra-asuntoja Vantaan Martinlaaksoon

Lumo Kodit Oy ja Pohjola Rakennus Oy Uusimaa ovat sopineet asuinkerrostalon rakentamisesta Asunto Oy Martinlaaksonpolku 4 -nimiseen yhtiöön. Kohteeseen tulee 53 Lumo-asuntoa.

Martinlaaksonpolku 4 sijaitsee hyvien julkisten ja kaupallisten palvelujen sekä Kehäradan aseman äärellä. Asuntojen rakentaminen on käynnistynyt ja asunnot valmistuvat kesällä 2018.

Asunnot ovat valtaosaltaan yksiöitä ja kaksioita sekä lisäksi muutama perheasunto. Asuntojen keskipinta-ala on 43 asm2. Talon 24 autopaikkaa tulevat pihakannen alle.

”Uudet Lumo-vuokra-asunnot ovat strategiamme mukaisia moderneja kaupunkiasuntoja”, sanoo Kojamo-konsernin kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen.

Asunto Oy Martinlaaksonpolku 4:n rakentaminen perustuu toimijoiden aiemmin tekemään puitesopimukseen, minkä mukaan Lumo-vuokra-asuntoja rakennetaan Vantaan lisäksi Helsinkiin ja Hyvinkäälle yhteensä runsaat 260. ”Yhteistyösopimuksemme mukaiset kohteet ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin, ja rakennustyöt viimeisessäkin sopimuksen mukaisessa sijainnissa alkanevat kesän aikana” toteaa Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimitusjohtaja Kim Bono.

VVO-konserni on nyt Kojamo. Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.