Takaisin arkistosivulle
27.2.2019 | Mediatiedotteet

Kojamo Oyj: Kaksi Lumo-asuntokohdetta Helsingin Jätkäsaaren Karibianrantaan

27.02.2019
TALOUS, YHTIÖ
Mediatiedotteet

Mediatiedote 27.2.2019 klo 12.00

Kojamo Oyj

Kojamo Oyj: Kaksi Lumo-asuntokohdetta Helsingin Jätkäsaaren Karibianrantaan

Lumo Kodit Oy rakennuttaa kaksi asuntokohdetta Helsingin Jätkäsaareen. Yhteensä 156 Lumo-asuntoa rakentuvat osoitteisiin Bahamankatu 8 ja Karibiankuja 4 meren rannalle osaksi Karibianrannan kokonaisuutta.

Molempien kiinteistöjen rakennustyöt käynnistyvät helmi-maaliskuussa 2019 ja kohteet valmistuvat vuoden 2020 syksyllä.

Sekä Bahamankadun että Karibiankuja Lumo-taloihin on suunniteltu pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Karibiankuja on myös osa alueen pyöräilyn ja jalankulun raittia. Bahamankatu 8 toteutetaan yhteistyössä Peab Oy:n kanssa ja Karibiankuja 4 Hartela Etelä-Suomi Oy:n kanssa.

Helsingin Jätkäsaari on suosittua uutta kantakaupunkia, johon kuuluvat viihtyisät sisäpihat, kahvilat, ravintolat ja kivijalkaliikkeet. Palvelut ovat kävelyetäisyydellä, ja julkiset liikenneyhteydet raitiovaunuineen ja Ruoholahden metroineen palvelevat alueen asukkaita. Jätkäsaaren asunnot ovat haluttuja, ja alue rakentuu voimakkaasti vielä lähitulevaisuuden aikana.

Lisätietoja:

Kojamo Oyj
liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, Ville Raitio, puh. 020 508 3012, ville.raitio@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.