Kesätöihin meille

Kojamon kesätyöhaku vuodelle 2019 alkaa tammi-helmikuussa, seuraa sivujamme ja jätä hakemuksesi haun alettua!

Kojamo oli Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjan pääyhteistyökumppani. Yritys on sitoutunut kampanjan kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Vastuullinen kesäduuni-kilpailun voittaja 2017 ja 2.sija 2018

Kojamo voitti vuoden 2017 Vastuullinen kesäduuni-kilpailun suurten työnantajien luokassa. Vuonna 2018 saavutimme toisen sijan.

Kesätyöntekijänä pääset tekemään meillä oikeita töitä: esimerkiksi asuntojen vuokrauksessa myyntineuvottelijan tehtävissä, isännöinnin asiakastyössä sekä taloushallinnon tehtävissä.

Vastuullinen kesäduuni

Konserni palkkaa vuosittain kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea mm. myyntineuvottelijan, isännöitsijän, taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviin. Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, hoitaa rekrytointiprosessi sujuvasti, antaa riittävää työhön perehdytystä ja ohjausta, olla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia, maksaa tehtävän vaativuutta vastaavaa palkkaa sekä hoitaa työsuhteen sopimukset ja -todistukset kirjallisesti. Haluamme olla esimerkillinen, kilpailukykyinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Konserni on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuosina 2014, 2015, 2016, 2017 ja 2018. Vastuullinen kesäduuni haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanja palkitsee vuosittain Suomen vastuullisimmat kesätyönantajat. Saavutuksistamme kilpailussa voi olla ylpeä:

Kesätyöntekijöiden mielestä kesätyökokemuksen vahvinta antia ovat olleet hyvä työilmapiiri sekä lämmin ja reilu työyhteisö:

”Minua kuunnellaan, voin antaa palautetta ja saan vaikuttaa asioihin!” 

”Luottamus työntekijään on hyvä ja saa tehdä itsenäisesti, positiivinen kokemus.” 

”Työilmapiiri on erityisen hyvä ja minut on otettu todella hyvin mukaan joukkoon.”

Konsernille kesätyöntekijät taas ovat odotettu virtalähde uuteen ajatteluun, tietoihin ja taitoihin. On ilo olla yhteiskunnan talkoissa mukana tarjoamassa nuorille mahdollisuuksia päästä oppimaan työelämän valmiuksia!

Vuoden 2018 kesätyöntekijät arvioivat lähes kaikki konsernin kesätyön osa-alueet erinomaiselle tasolle. Oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden toteutuminen nousi suurten sarjan parhaimmaksi. Huomioitavaa on myös yleisen tyytyväisyyden erittäin korkea taso.