Kesätöihin meille

Hakumme kesälle 2018 on alkanut! Lue lisää alta ja jätä kesätyöhakemuksesi 28.2.2018 mennessä:

Vastuullinen kesäduuni-kilpailun voittaja 2017

Kojamo voitti vuoden 2017 Vastuullinen kesäduuni-kilpailun suurten työnantajien luokassa. Kilpailuun osallistui 128 työnantajaa ja vastauksia saatiin 6000 kesätyöntekijältä.

Kesätyöhakemuksia vuonna 2017 saapui yhteensä puolitoista tuhatta! Palkkasimme kesäksi 2017 yhteensä 46 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Kesätyöntekijänä pääset tekemään meillä oikeita töitä: esimerkiksi asuntojen vuokrauksessa myyntineuvottelijan tehtävissä, isännöinnin asiakastyössä sekä taloushallinnon tehtävissä.

Vastuullinen kesäduuni

Konserni palkkaa vuosittain kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea mm. myyntineuvottelijan, isännöitsijän, taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviin. Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, hoitaa rekrytointiprosessi sujuvasti, antaa riittävää työhön perehdytystä ja ohjausta, olla oikeudenmukaisia ja tasapuolisia, maksaa tehtävän vaativuutta vastaavaa palkkaa sekä hoitaa työsuhteen sopimukset ja -todistukset kirjallisesti. Haluamme olla esimerkillinen, kilpailukykyinen ja vastuullinen työnantaja myös kesätyöntekijöille.

Konserni on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa vuosina 2014, 2015, 2016 sekä 2017. Vastuullinen kesäduuni haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanja palkitsee vuosittain Suomen vastuullisimmat kesätyönantajat. Saavutuksistamme kilpailussa voi olla ylpeä: vuonna 2014 saimme kunniamaininnan, vuonna 2015 sijoituimme suurten työnantajien sarjassa toiseksi yli kuudenkymmenen yrityksen joukosta, vuonna 2016 kolmanneksi yli kahdeksankymmenen yrityksen joukosta sekä vuonna 2017 voitimme kilpailun.

Kesätyöntekijöiden mielestä kesätyökokemuksen vahvinta antia ovat olleet hyvä työilmapiiri sekä lämmin ja reilu työyhteisö:

”Minua kuunnellaan, voin antaa palautetta ja saan vaikuttaa asioihin!” 

”Luottamus työntekijään on hyvä ja saa tehdä itsenäisesti, positiivinen kokemus.” 

”Työilmapiiri on erityisen hyvä ja minut on otettu todella hyvin mukaan joukkoon.”

Konsernille kesätyöntekijät taas ovat odotettu virtalähde uuteen ajatteluun, tietoihin ja taitoihin. On ilo olla yhteiskunnan talkoissa mukana tarjoamassa nuorille mahdollisuuksia päästä oppimaan työelämän valmiuksia!

Vuoden 2017 kesätyöntekijät arvioivat lähes kaikki konsernin kesätyön osa-alueet erinomaiselle tasolle. Hakijakokemus ja tehtävien mielekkyys nousivat suurten yritysten sarjan parhaimmiksi. Huomioitavaa on myös yleisen tyytyväisyyden erittäin korkea taso.