Case: Asumisen ammattilaiset

16.10.2017
TYÖPAIKKA

Hyvä ilmapiiri ja rahoitus innostavat Essiä

Essi Lehtinen toimii Kojamossa rahoitusasiantuntijana. Hän on koulutukseltaan johtamisen ja markkinoinnin tradenomi, mutta ajautunut kuitenkin ajan saatossa talouspalvelujen puolelle.

-Olen aina tykännyt matikasta ja numeroista, ja talouspuoli tuntui todella luontevalta minulle.

Essi on työskennellyt viimeiset 10 vuotta eri taloushallinnon tehtävissä, ja Kojamoon hän tuli Nesteeltä. Nesteellä Essi työskenteli taloushallinnon palvelukeskuksessa, ja oli ostoreskontrassa, maksuliikenteen prosessiasiantuntijana sekä tiiminvetäjänä. Hän viihtyi yrityksessä 9 vuotta ja nyt päätti, että haluaa oppia jotakin uutta. Essiltä löytyy siis rohkeutta uudistaa tekemistään! Työpaikkailmoitus Kojamossa tuli siis sopivaan saumaan.

-LinkedInin kautta löysin itseni tänne Kojamoon. Työtehtävä kiinnosti minua, ja toimiala tuntui mielekkäältä minulle. Olen joskus aikoinani ollut Huoneistokeskuksella sihteerinä, että sitä kautta on jo hieman tuntumaa tähän kiinteistöalaan. Pohdin, että tuo rahoituspuoli olisi hyvä jatkumo minulle, että saisi oppia uutta mutta samalla voi hyödyntää vanhaa jo opittua asiaa.

Kojamolaisilla on kova hinku uudistua

Essi hoitaa Kojamossa sisäisiä lainoja ja lainavakuuksia sekä niihin liittyvää raportointia ja kirjanpitoa. Essi on ehtinyt vasta pari viikkoa olla töissä, ja uusi työ vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.

-Tässä työssä tarvitaan tarkkuutta ja olisi hyvä olla myös hyvä numeroiden kanssa. Sellaisia tiettyjä rutiineita ei ole, mitkä toistuisivat joka päivä.

Essi kertoo, että Kojamo vaikuttaa työpaikkana todella mukavalta. Työntekijöillä on kova hinku onnistua ja paljon tehdään yhdessä asioita. Hänet on otettu hyvin vastaan ja perehdytetty asioihin ja ohjelmiin sekä muutenkin taloon ja työntekijöihin.

-Täällä vaikuttaa olevan hyvä ilmapiiri! Talo tuntuu sellaiselta, että täällä varmasti viihtyy pidempään.

Hevosharrastus yhdistää äitiä ja tyttäriä

Essi on alun perin kotoisin Sodankylästä, mutta asunut Espoossa melkein koko ikänsä, tällä hetkellä Matinkylässä. Hän viettää vapaa-aikaansa perheen kanssa harrastaen liikuntaa ja lukemista. Hän on aloittanut ratsastuksen kahden tyttärensä kanssa, jotka ovat innokkaita heppatyttöjä.

-Vanhempi lapsista on ratsastanut nyt neljä vuotta, ja pienempikin aloitti nyt ratsastuksen, joten minäkin päätin sen aloittaa. Käymme Veikkolassa tallilla tyttöjen kanssa yhdessä, se on sellaista yhteistä kivaa tekemistä.

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.