09.05.2019
ASUMISEN RATKAISUT, INNOVAATIOT, KAUPUNGISTUMINEN

Jani Nieminen Talouselämän blogissa: Asunto palveluilla ‒ Kaupunkiasumisen suurin kehitysloikka vasta edessä

”Koti ei ole enää vain elämän keskipiste vaan myös uusi alusta arkea helpottaville palveluille”, kirjoittaa Jani Nieminen Talouselämän blogissa. Kojamon 50-vuotisjuhlavuotena panostetaan parempaan kaupunkiasumiseen ja kehitetään uusia asumisen palveluita:

Asunto palveluilla ‒ Kaupunkiasumisen suurin kehitysloikka vasta edessä

Kojamo – Parempaa kaupunkiasumista jo 50 vuotta

Kojamo haluaa olla asumisen edelläkävijä ja parempaa kaupunkiasumista arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Uudistamme Lumo-brändimme kautta suomalaista vuokra-asumista ja teemme siitä entistä haluttavampaa. Olemme investoineet viimeksi kuluneen viiden vuoden ajan noin kaksi miljardia euroa vuokra-asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa: Edistämme siten kaupungistuvan Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia sekä helpotamme työperäistä liikkuvuutta. Panostamme yhä vahvemmin digitaalisiin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Kojamo – parempaa kaupunkiasumista jo 50 vuoden ajan.