12.03.2019
INVESTOINNIT, KAUPUNGISTUMINEN

Heikki Hirvonen Kauppalehdessä: Arvorakennusten muuttaminen asunnoiksi lisää Helsingin elinvoimaisuutta

Helsingin ydinkeskustan ja kantakaupungin vuokra-asuntotarjonta paranee lähivuosina huomattavasti, kun Kojamo alkaa saneerata Metropolia Ammattikorkeakoulun vanhoja opetusrakennuksia asunnoiksi, kertoo Kojamon hankejohtaja Heikki Hirvonen Kauppalehdessä:

Arvorakennusten muuttaminen asunnoiksi lisää Helsingin elinvoimaisuutta (12.3.2019)

Lue edelliset blogikirjoitukset 

Siirry Kauppalehden blogeihin >

Kojamo – Parempaa kaupunkiasumista jo 50 vuotta

Kojamo haluaa olla asumisen edelläkävijä ja parempaa kaupunkiasumista arvostavan asiakkaan ykkösvalinta. Uudistamme Lumo-brändimme kautta suomalaista vuokra-asumista ja teemme siitä entistä haluttavampaa. Olemme investoineet viimeksi kuluneen viiden vuoden ajan noin kaksi miljardia euroa vuokra-asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa: Edistämme siten kaupungistuvan Suomen kilpailukykyä ja hyvinvointia sekä helpotamme työperäistä liikkuvuutta. Panostamme yhä vahvemmin digitaalisiin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Kojamo – parempaa kaupunkiasumista jo 50 vuoden ajan.