Takaisin arkistosivulle
15.9.2021 | Avoimet työpaikat

Uudiskohdevastaava

Rakastatko asuntoja ja myynnissä onnistumista? Haemme nyt pääkaupunkiseudun Lumo-tiimiin uudiskohdevastaavaa!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Jos haluat työskennellä aktiivisessa ja myynnillisessä tehtävässä, jossa pääset tekemään kauppaa, onnistumaan asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan tiimisi tulokseen, tämä monipuolinen myyntityö on sinua varten. Uudiskohdevastaavana työskentelet uudis- ja korjauskohteidemme vuokrauksen parissa. Teet Lumo-kotien myyntityötä puhelimitse ja hoidat myös muuta vuokraukseen liittyvää asiakaspalvelua. Lisäksi kohtaat kotia etsiviä asiakkaitamme asuntoesittelyissä ja verkkokaupan kautta tehtyjen vuokrasopimusten tutustumiskäynneillä. Työssäsi hyödynnät aktiivisesti vuokra-asuntojen markkinaa uudistanutta Lumo-verkkokauppaamme.

Tässä tehtävässä pääset osaksi mainiota myyntitiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja iloitaan myynnillisistä onnistumisista! Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella. Toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

 • luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä, pilkettä silmäkulmassa ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa
 • iloa palvella, rohkeutta uudistaa ja hinku onnistua – toivomme että jaat arvomme!
 • halua tehdä tuloksellista myyntiä tiimissä ja toisaalta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
 • kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai sopivaa työkokemusta – tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä myynnin saralla
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • ajokortti ja mahdollisuus työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle:

 • innostavan ja itsenäisen tehtävän asuntovuokrauksen näköalapaikalla
 • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on aina tarvittaessa tukenasi
 • mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen
 • vakituisen kokoaikaisen työsuhteen
 • monipuoliset henkilöstöedut
 • palkkauksen, joka sijoittuu hay-palkkaluokkaan 15. Tässä tehtävässä palkkahaitari osuu 3000-3800 euron hujakoille. Lopullinen palkkataso määrittyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Kysyttävää? Mahdollinen tuleva esihenkilösi Janita Matilainen antaa sinulle mielellään lisätietoja ma 20.9. klo 16-17 ja ke 22.9. klo 16-17, puh 040 727 7281 tai muina aikoina sähköpostitse janita.matilainen@lumo.fi.

Hae meille! Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 30.9. Etenemme haussa sopivan henkilön löytyessä nopeastikin, joten haethan tehtävää pian.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.