Takaisin arkistosivulle
8.7.2021 | Avoimet työpaikat

Tekninen manageri

Hei rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen! Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja kehittämishaluista Teknistä manageria.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Tehtäviisi teknisenä managerina kuuluu Kojamon kiinteistöjen ja huoneistojen korjausten teettäminen nimetyissä kohteissa pääkaupunkiseudulla, sekä osallistuminen kiinteistöjen ylläpidon hallintaan yhdessä muun teknisen henkilökunnan kanssa. Osallistut PTS:n laadintaan, korjausten suunnitteluun ja korjaushankkeiden rakennuttamiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Olet osa pääkaupunkiseudun yhdeksän hengen teknisten managereiden tiimiä. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva koulutus (rakennus- tai LVIS-tekninen koulutus)
  • vankkaa kokemusta korjausten teettämisestä sekä teknistä osaamista ja kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta
  • käytettävissä oma auto tehtävän suorittamiseen
  • halua oppia uutta sekä kehittää omaa ja yksikön toimintaa
  • positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen työsuhteen osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä
  • haasteellisen ja antoisan tehtävän sekä mainiot kollegat
  • työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi
  • laajat henkilöstöedut
  • hay 15 -tehtäväluokituksen mukaisen palkkauksen

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Panu Puura, p. 020 508 3217, soittoaika ke 4.8.2021 klo 12:00-15:00 tai muina aikoina sähköpostitse isännöintipäällikkö Jarkko Ollikainen, jarkko.ollikainen@lumo.fi.

Hae meille! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään su 8.8.2021.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa​​ on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.