Takaisin arkistosivulle
6.10.2021 | Avoimet työpaikat

Sijoittajasuhdepäällikkö

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme! Haemme Kojamolle sijoittajasuhdepäällikköä äitiysloman sijaiseksi mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän pariin.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Sijoittajasuhdepäällikön tehtävässä pääset kehittämään Kojamon sijoittajatarinaa. Vastaat yhtiön osavuosikatsauksista, vuosikertomuksesta ja muista sijoittajamateriaaleista. Toimit sijoittajien ja analyytikoiden yhteyshenkilönä ja vastaat yhtiökokouksesta, sijoittajatapaamista, -tapahtumista ja roadshowsta, sekä osallistut niihin yhdessä johdon kanssa. Huolehdit yhtiön tiedonantovelvoitteiden täyttämisestä, pörssitiedottamisesta ja kehität yhtiön sijoittajasivuja. Valmistelet myös IR-raportteja hallitukselle.

Tehtävässä raportoit CFO:lle ja teet tiivistä yhteistyötä CEO:n kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa vaikuttamista verkostoissa sekä monipuolista yhteistyötä organisaation sisällä, mm. konsernilaskennan, viestinnän, vastuullisuuspäällikön ja General Counselin kanssa. Tehtävä edellyttää matkustamista. 

Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 168. 

Kyseessä on äitiysloman sijaisuus syyskuun 2022 loppuun asti. Toivomme että pystyt aloittamaan työt viimeistään joulukuun 2021 alussa, tai mahdollisesti jo aiemmin.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on: 

 • ainakin 3–5 vuoden kokemus pörssiyhtiön sijoittajasuhteista ja listayhtiöiden sääntelystä 
 • vahva talousosaaminen ja kykyä tulkita tilinpäätöstä ja talouslukuja 
 • vahva hands-on -työote 
 • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto 
 • vahva suullinen- ja kirjallinen kielitaito (suomi ja englanti)
 • hyvät sosiaaliset taidot ja verkostoitumiskykyä 
 • itsenäinen, kunnianhimoinen työote ja kyky toimia tiukkojenkin aikataulujen paineessa
 • kiinnostusta tai kokemusta kiinteistöalalta 

Tarjoamme sinulle: 

 • mielenkiintoisen mahdollisuuden vastata suuren pörssiyhtiön aktiivisista ja kansainvälisistä sijoittajasuhteista
 • innostavan ja itsenäisen tehtävän kiinteistöalan näköalapaikalla
 • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on aina tarvittaessa tukenasi
 • monipuoliset henkilöstöedut kuten kulttuuri-, liikunta-, ja työmatkaedut, kattavan työterveyshuollon, mahdollisuuden käydä hieronnassa työajalla sekä toimiston kuntosalin käyttöösi
 • kilpailukykyisen palkkauksen (Kojamon työehtosopimuksen Hay 18 -luokan mukaan)

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Heräsikö kysyttävää? Jos haluat tietää tehtävästä lisää sijoittajasuhdepäällikkö Maija Hongas antaa sinulle mielellään lisätietoja pe 8.10. klo 13-14 sekä to 14.10. klo 14-15, puh. +358503744178 tai sähköpostitse maija.hongas@kojamo.fi.

Hae meille! Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 24.10.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.