Takaisin arkistosivulle
19.7.2021 | Avoimet työpaikat

Senioriprojektipäällikkö

Etsimme sinua kokenut, digitalisaation ratkaisuista ja IT-projektien vetämisestä innostuva senioriprojektipäällikkö!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa ja joka saa yhdessä onnistumisista virtaa.

Uusiutuminen digitalisaatioratkaisuin on yksi tärkeistä strategisista painopisteistämme 2023. Strategiamme tueksi haemme kokenutta projektipäällikköä rakentamaan Kojamon uudistumista digitalisaation ratkaisuin. Tämä tehtävä sopii sinulle erityisen hyvin, jos olet kokenut, konsultatiivinen ja yhteen hiileen puhaltava digitalisaation mahdollisuuksista virtaa saava projektiammattilainen. Meillä pääset vastaamaan erilaisten IT- ja digitalisaatioprojektien läpiviennistä ja vahvistamaan datan hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä. Toivomme että nautit yhdessä tekemisestä, toimintatapojen kehittämisestä ja projektien veto- ja suunnitteluvastuusta. Ja jos vielä kaiken tämän lisäksi haluat edistää muutosta rohkealla otteella, on tämä tehtävä sopiva juuri sinulle!  

Roolisi on Kojamolla uusi ja erittäin tärkeä. Meillä pääset osaksi kehitys- ja tietohallinnon tiimiä, jossa kehitetään yhdessä muun organisaation kanssa Kojamon toimintaa ja mennään eteenpäin! Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • iloa palvella, rohkeutta kehittää ja hinku onnistua – toivomme että jaat arvomme!
  • yli 5 vuoden itsenäinen vetovastuu IT- ja digitalisaatioprojekteista, ml. suunnitteluvaihe
  • hyvä projektijohtamisen metodiosaaminen
  • järjestelmällinen ja tavoitteellinen työote – ratkot myös käytännön haasteet ratkaisukeskeisesti
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky löytää toimivia yhteisiä ratkaisuja
  • soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävää tukeva koulutus

Tarjoamme sinulle

  • strategisesti tärkeän ja äärimmäisen mielenkiintoisen roolin rohkeasti uudistuvassa yrityksessä
  • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa kehityspäällikkö Anna Saarinen pe 23.7. klo 10-11 ja ti 27.7. klo 11-12, puh. 040 4811 215.

Hae meille! Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 8.8.2021.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.