Takaisin arkistosivulle
19.7.2021 | Avoimet työpaikat

Ostoreskontrapäällikkö

Tule ostoreskontrapäälliköksi vetämään osaavaa tiimiämme ja kehittämään toimintaa!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Ostoreskontrapäällikön tehtävä sopii sinulle erityisen hyvin, jos sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta ja näkemystä ostoreskontran johtamisesta ja nautit päästessäsi tukemaan tiimiäsi esihenkilön roolissa. Jos lisäksi seuraat mielenkiinnolla alan kehitystä ja haluat olla kärkijoukoissa kehittämässä ostoreskontran prosesseja, niin luet juuri oikeaa työpaikkailmoitusta!

Tässä roolissa toimit noin kahdeksanhenkisen osaavan tiimin esihenkilönä. Vastaat siitä, että ostoreskontramme päivittäinen työ rullaa tuloksellisesti, tehokkaasti ja asiaankuuluvalla tarkkuudella. Lisäksi kehität aktiivisella otteella digitaalisen taloushallinnon, laskuautomaation ja ostoreskontran toimintaa entistäkin paremmaksi. Toimit P2P ja M2-sovelluksien pääkäyttäjänä ja teet päivittäin aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työhuoneesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä Mannerheimintien varrella.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä ja tahtoa johtaa tiimiäsi valmentavalla otteella
  • tehtävään soveltuva tutkinto ja sopivaa työkokemusta, eduksi on jos toimialamme on sinulle jo ennestään tuttu
  • osaaminen P2P, SAP ja M2 -sovelluksista
  • sujuva englannin kielen taito – työskentelykielemme on suomi, mutta myös englannille on ajoittain tarvetta
  • iloa palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa – toivomme että jaat arvomme!

Tarjoamme sinulle

  • työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi
  • haasteellisen ja antoisan tehtävän kehittyvässä työympäristössä
  • osaavien ammattilaisten tuen ja kannustavan työilmapiirin
  • laajat henkilöstöedut
  • 4000-5000 € välille osuvan palkkauksen. Lopullinen palkkataso määrittyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Jätäthän hakulomakkeelle oman palkkatoiveesi.

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kirjanpitotiimin vetäjä ja mahdollinen tuleva esihenkilösi Marjo Lummelahti ti 3.8. klo 10-11 ja to 5.8 14-16, puh. 040 5751 531 tai sähköpostitse marjo.lummelahti@kojamo.fi.

Hae tehtävää viimeistään su 8.8. oheisen hakulinkin kautta.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.