Takaisin arkistosivulle
6.10.2021 | Avoimet työpaikat

Ostoreskontranhoitaja

Haemme tiimiimme Helsinkiin osaavaa ja innostuvaa ostoreskontranhoitajaa!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Ostoreskontranhoitajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa yrityksemme laskuliikenteen sujuvuuden sekä kehittämässä laskuautomaatiota. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos nautit tarkasta ja oma-aloitteisesta työskentelystä ja haluat päästä käyttämään ostoreskontraosaamistasi. 

Rooli pitää sisällään koko ostolaskujen käsittelyn kaaren: tiliöinti, hyväksyntäkierron hoitaminen ja siirto kirjanpitoon, maksatus, tilausten seuranta ja täsmäys ostolaskuihin ovat osa päivittäistä työtäsi. Lisäksi ylläpidät laskuautomaation toimintoja ja osallistut sen kehittämiseen. Rooli sisältää myös matkalaskujen käsittelyä, kirjanpidon avustavia tehtäviä ja yleisiä taloushallinnon tehtäviä. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä Mannerheimintien varrella.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • Hinkua onnistua, iloa palvella ja rohkeutta uudistaa – toivomme että jaat arvomme! 
  • Tehtävään sopiva koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi) 
  • Muutama vuosi työkokemusta ostoreskontran tehtävistä, kiinteistöalan osaaminen katsotaan eduksi
  • Intoa päivittäisten rutiinien pyörittämiseen
  • Sujuvat tietotekniset taidot, eduksi katsotaan erityisesti kokemus Baswaren P2P -sovelluksesta ja SAP:sta
  • Sujuva suomen kielen taito ja myös englannin osaamisesta on työssä hyötyä 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset ja haastavat työtehtävät pörssiyhtiön ostoreskontratiimissä
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • mukavat työkaverit – työskentelet taloushallinnossa osana mukavaa ja asiantuntevaa 8 hengen ostoreskontratiimiämme
  • monipuoliset henkilöstöedut kuten kulttuuri-, liikunta-, ja työmatkaedut, kattavan työterveyshuollon, mahdollisuuden käydä hieronnassa työajalla sekä toimiston kuntosalin käyttöösi

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Haluatko tietää lisää?Lisätietoja antaa tarvittaessa ostoreskontrapäällikkö Sanna Peussa ti 12.10. klo 10-11 ja ma 18.10. klo 10-11, puh. 0400 750 977 tai sähköpostitse: sanna-leena.peussa@kojamo.fi.

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 24.10.2021 oheisen hakulinkin kautta.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.