Takaisin arkistosivulle
8.9.2021 | Avoimet työpaikat

Lumo-myyntineuvottelija tuntitöihin Helsinkiin

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme! Haemme nyt Helsinkiin Lumo-myyntineuvottelijaa osaksi mainiota porukkaamme. Tarjoamme joustavaa tuntityötä ja halutessasi runsaastikin työvuoroja.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Jos haluat työskennellä aktiivisessa ja myynnillisessä tehtävässä, jossa pääset tekemään kauppaa, onnistumaan asiakkaiden kanssa ja vaikuttamaan tiimisi tulokseen, tämä monipuolinen myyntityö on sinua varten. Kontaktoivana myyntineuvottelijana pääasiallinen tehtäväsi on myyntityö puhelimitse ja muu vuokraukseen liittyvä asiakaspalvelu. Toivomme että olet lisäksi valmis myös tarvittaessa kohtaamaan asiakkaitamme asuntoesittelyissä ja verkkokaupan kautta tehtyjen vuokrasopimusten tutustumiskäynneillä. Työssäsi hyödynnät aktiivisesti vuokra-asuntojen markkinaa uudistanutta Lumo-verkkokauppaamme.

Tässä tehtävässä pääset osaksi mainiota myyntitiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja iloitaan onnistumisista! Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella.

Tuntityöntekijänä työmäärä on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan, mutta toivomme, että pystyt työskentelemään vähintään noin kolmena päivänä viikossa. Vuoroja on usein tarjolla enemmänkin. Työsi voivat painottua joko päivävuoroihin tai iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävä on määräaikainen huhtikuun loppuun asti.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

 • luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä, pilkettä silmäkulmassa ja myynnillistä otetta kaupankäyntiin asiakkaiden kanssa
 • hyvää myyntiosaamista ja rohkeutta neuvotella haasteellisissakin tilanteissa
 • kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • tehtävään soveltuvaa työkokemusta tai tutkinto
 • hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • ajokortti ja mahdollisuus työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme sinulle:

 • innostavan ja itsenäisen tehtävän asuntovuokrauksen näköalapaikalla
 • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on aina tarvittaessa tukenasi
 • mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen
 • joustavat työvuorot, joista voidaan sopia tilanteesi mukaan
 • monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen


Lisätietoja Jos haluat tietää tehtävästä lisää, myyntipäällikkö Taina Repo antaa sinulle mielellään lisätietoja sähköpostitse taina.repo@lumo.fi tai puhelimitse, puh. 0405562133.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään su 26.9.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.