Takaisin arkistosivulle
10.9.2021 | Avoimet työpaikat

Lakimiesharjoittelija

Haemme lakimiesharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle tuntitöihin – tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Lakimiesharjoittelijan tehtävässä pääset osaksi Lakiasiat, yhtiöhallinto ja compliance -yksikkömme osaavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja iloitaan onnistumisista! Tulet toimimaan kiinteistöasiamiesten ja lakimiesten apuna erilaisten yhtiöhallintoon, kiinteistöliitännäisiin sopimuksiin ja täytäntöönpanoon liittyvien tehtävien parissa. Tehtäviä voidaan suunnata mielenkiintosi ja osaamisesi perusteella. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Mannerheimintie 168a.

Työmäärä on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan ja kannustammekin huolehtimaan opintojen etenemisestä työn ohella. Toivomme kuitenkin, että pystyisit työskentelemään noin 2-3 pv/viikko. Erityisesti kevätkautena työtä voi olla tarjolla enemmänkin. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2022 saakka.

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • kykyä itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn sekä huolellinen ja aikaansaava asenne
  • kokemusta yhtiöoikeudesta, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvästä lainsäädännöstä ja hallinnollisista käytännöistä sekä perusymmärrys kiinteistöjuridiikasta
  • hyvä ongelmanratkaisu- ja priorisointikyky
  • kykyä sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun
  • hyvät yhteistyö- ja tiimipelaajataidot

Tarjoamme sinulle:

  • haasteellisen ja antoisan tehtävän kehittyvässä ja viihtyisässä työympäristössä
  • loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on aina tarvittaessa tukenasi
  • mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen
  • joustavat työvuorot, joista voidaan sopia tilanteesi mukaan

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa General Counsel Markus Kouhi ti 14.9. klo 16-17 ja 28.9. klo 16-17, puh. 020 508 4238 tai sähköpostitse markus.kouhi@kojamo.fi.

Hae meille! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.9 mennessä!

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.