Takaisin arkistosivulle
3.9.2021 | Avoimet työpaikat

Lakimies

Haemme lakimiestä pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen – tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Lakimiehen tehtävässä vastaat ensisijaisesti konsernin huoneenvuokra-asioiden hoitamisesta sekä lisäarvopalveluihin liittyvästä juridiikasta. Lisäksi toimit kiinteistöasiamiehen tukena asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvissä toimeksiannoissa. Pääset osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan osallistumaan myös konsernin muiden lakiasioiden hoitamiseen.

Tässä roolissa pääset osaksi lakiasiat, yhtiöhallinto ja compliance -yksikkömme osaavaa tiimiä. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Mannerheimintie 168a.

Tehtävässä onnistumistasi helpottaa, jos sinulla on:

  • OTK, OTM -tutkinto
  • kokemusta huoneenvuokra- sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyvästä lainsäädännöstä ja hallinnollisista käytännöistä
  • hyvä ongelmanratkaisu- ja priorisointikyky
  • kykyä sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun
  • hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot
  • kykyä itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn


Tarjoamme puolestamme sinulle:

  • vakituisen työsuhteen vakaan työnantajan palveluksessa
  • haasteellisen ja antoisan tehtävän kehittyvässä ja viihtyisässä työympäristössä
  • osaavien ammattilaisten tuen ja kannustavan työilmapiirin
  • laajat henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen (hay-palkkaluokan 16 mukainen)


Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa General Counsel Markus Kouhi ke 15.9. klo 15 ja ke 29.9. klo 15, puh. 020 508 4238 tai sähköpostitse markus.kouhi@kojamo.fi.

Hae meille! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta torstaihin 30.9 mennessä.

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.