Takaisin arkistosivulle
18.1.2021 | Avoimet työpaikat

Kojamon kesätyöt 2021

Tarjoamme mahtavan kesätyöpaikan noin 50:lle paremman kaupunkiasumisen rakentajalle. Etsimme tällekin kesälle uusia kojamolaisia, joilta löytyy arvojemme mukaisesti iloa palvella, hinkua onnistua ja rohkeutta uudistaa.

Kojamon kesätöiden hakuaika on 18.1.-28.2.2021. Töitä on tarjolla Kojamon pääkonttorilla Helsingissä ja Lumo-kotikeskuksissamme Lahdessa, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa.

Kojamo työnantajana
Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta haemme joukkoomme tekijöitä, joiden tekemistä ohjaavat arvojemme mukaisesti ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin täällä.

Kojamon kesätyöt 2021
Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Kojamossa saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

TARJOAMME SINULLE

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

TOIVOMME SINULTA

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa. Työskentelemme tavallisesti toimistolla, mutta esimerkiksi isännöitsijän tehtävässä liikutaan myös asuntokohteilla. Koronatilanteen mahdollisesti jatkuessa ja tehtävänkuvan salliessa työskentely voi tapahtua soveltuvilta osin myös etätyönä.

Haettavana ovat mm. seuraavat tehtävät:

 • Lumo-isännöitsijä
 • Lumo-myyntineuvottelija
 • Lumo-palveluneuvoja
 • markkinoinnin ja viestinnän assistentti
 • ostoreskontran hoitaja
 • tekninen manageri
 • vuokravalvoja

Näin haet meille kesätöihin
Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 28.2.2021 mennessä. Jätäthän erikseen hakemuksen kaikkiin sinua kiinnostaviin tehtäviin. Hakulomakkeella pyydämme sinulta CV:n ja vapaamuotoisen hakemustekstin. Lisäksi kysymme muutaman tarkentavan kysymyksen.

Osassa tehtävistä on haun toisena vaiheena videohaastattelu, jossa pyydämme sinulta lyhyet videovastaukset muutamaan kysymykseen. Saat kutsun mahdolliseen videohaastatteluun sähköpostitse.

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoleenväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä erikseen.

Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuun aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Tarkemmasta ajanjaksosta kerrotaan ja neuvotellaan haastattelussa. Voit esittää toiveesi myös työhakemuksella.

Lisätietoja
Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat rekrytoivalta esimieheltä, jonka yhteystiedot löydät työpaikkailmoituksesta. Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa kojamon HR-tiimille osoitteeseen rekry@kojamo.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2021 -ryhmään Facebookissa ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.