Takaisin arkistosivulle
21.7.2021 | Avoimet työpaikat

Kiinteistöasiamies

Haemme osaavaa kiinteistöasiamiestä pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen – tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Kiinteistöasiamiehen tehtävässä vastaat tiimin jäsenenä konsernin omistamien asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden yhtiöhallinnon hoitamisesta ja toimit yhtiöiden hallinnollisena isännöitsijänä. Yleisen yhtiöhallinnon ohella hoidat rakentamiseen tai asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin liittyviä muita hallinnollisia toimeksiantoja, tarvittaessa lakimiehen tukemana. Tehtävässä pääset esimerkiksi laatimaan erilaisia yhtiö- ja kiinteistöoikeudellisia sopimuksia, järjestämään yhtiökokouksia sekä huolehtimaan osakekauppaan liittyvien asiakirjojen tarkastamisesta.

Tässä roolissa pääset osaksi lakiasiat, yhtiöhallinto ja compliance -yksikkömme osaavaa tiimiä. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Mannerheimintie 168a.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • tehtävään soveltuva tutkinto (esim. AMK-tutkinto)
  • vähintään muutaman vuoden kokemus rakentamis- tai kiinteistöalasta ja asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden yhtiöhallinnosta
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja tarkka työskentelytapa
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen työsuhteen vakaan työnantajan palveluksessa
  • haasteellisen ja antoisan tehtävän viihtyisässä työympäristössä
  • osaavien ammattilaisten tuen ja kannustavan työilmapiirin
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja muut henkilöstöedut

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa General Counsel Markus Kouhi 11.8. klo 15 ja 18.8. klo 15 puh. 020 508 4238 tai sähköpostitse markus.kouhi@kojamo.fi

Hae meille! Haku on auki 31.8. asti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja sopivan henkilön löytyessä teemme valintoja nopeastikin. Ethän siis aikaile, haluamme kuulla sinusta!

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.