Takaisin arkistosivulle
13.2.2020 | Avoimet työpaikat

Haemme valvojaa pääkaupunkiseudulle

Hei rakennus- tai korjaustyön ammattilainen! Etsimme nyt rakennuttamisyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen

VALVOJAA

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi valvojana teknisen tuen tiimissä kuuluu ensisijaisesti Kojamon omistukseensa rakennuttamien asuinkiinteistöjen rakennusaikainen työmaavalvonta pääkaupunkiseudulla. Lisäksi työ sisältää em. kohteiden takuu- ja vastuuaikaisia toimia. Olet osa kahdeksan hengen teknisen tuen osaavaa tiimiä! Toimipaikkasi on osoitteessa Mannerheimintie 168a.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus (AMK)
  • aikaisempi valvontatausta tai usean vuoden rakennustyömaakokemus (vastaava työnjohtaja)
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, jämäkkyyttä ja halua oppia uutta työssäsi 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen tuen päällikkö Jari Laiteenmäki, p. 020 508 3766 tai jari.laiteenmaki@kojamo.fi

Hae viimeistään 13.3.2020 mennessä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.