Takaisin arkistosivulle
20.6.2019 | Avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Teknisten managereiden tiimin esimiestä

vastaamaan teknisten managereiden tiimin toiminnan ohjaamisesta ja kehittämisestä.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi teknisten managereiden tiimin esimiehenä kuuluu tiimin toiminnan ohjaaminen ja esimiestehtävien hoitaminen. Vastaat toiminnan kustannustehokkuudesta, kilpailutusten ja urakoitsijavalintojen hyväksymisestä, toimintamallien noudattamisesta sekä tiimin toiminnan kehittämisestä. Lisäksi tehtävään kuuluu huoneisto- ja kiinteistökorjausten toteuttaminen nimetyissä kiinteistöissä Uudenmaan alueella sisältäen korjausten suunnittelun, päivittäisten vika- ja vahinkotapausten selvittämisen sekä korjaustoimenpiteiden teettämisen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Tiimisi koostuu kahdeksasta osaavasta asiakaskokemuksen rakentajasta, jotka toimivat teknisinä managereina.

Olet dynaaminen ja aikaansaava, ja sinulla on arvojemme mukaisesti hinku onnistua sekä rohkeus uudistaa. Toimit liiketoimintalähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti, ja sinulla on kyky asettaa tavoitteita, seurata niiden toteutumista sekä arvioida miten vastuualueesi saadaan toimimaan jatkuvasti paremmin. Henkilöjohtajana luot positiivista energiaa ja toteutat myös ilo palvella -arvoamme tukemalla ja valmentamalla tiimiäsi. Muodollisina pätevyysvaatimuksina pidämme kokemusta isännöintiin tai kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Eduksesi on kokemus esimiestehtävistä. Edellytämme myös ymmärrystä vuokrauksesta ja asuntosijoitusyhtiön liiketoiminnan lainalaisuuksista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuhakuisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä Hay 16 palkkaluokan mukainen palkkaus. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asumisen palveluiden yksikön johtaja Pia Jaakola p. 050 317 0024 tai pia.jaakola@kojamo.fi (20.6- 4.7.2019 välisenä aikana) sekä aluejohtaja Ville Kilpi p. 040 125 8467 tai ville.kilpi@kojamo.fi (22.-30.7.2019 välisenä aikana)

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.7.2019 mennessä!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.