Takaisin arkistosivulle
14.1.2020 | Avoimet työpaikat

Haemme Lumo-isännöitsijöitä kesätöihin ympäri Suomen

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin osoitteessa kojamo.fi/tyopaikka

Lumo-isännöitsijän toimenkuva

Lumo-isännöitsijä toimii asiakaskokemuksen rakentajana. Tehtävänäsi on ennen kaikkea tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen asiakaskokemus. Työ on koordinointia asukkaiden, huoltoyhtiöiden ja urakoitsijoiden välillä. Kokemus kiinteistö- ja asumisen alalta on eduksi.

Menestyt tässä tehtävässä, kun omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on myynnillinen ote ja olet luonteeltasi erilaisiin tilanteisiin mukautuva. Reippaalla palveluasenteellasi varmistat, että asukkaan arki sujuu hyvin ja ripeällä työskentelyllä tuotat onnistuneen palvelukokemuksen.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Arvostamme myös monipuolista kielitaitoa. Hyvä englannin kielen taito on välttämättömyys (työkielemme on suomi) ja muu kielitaito, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä ja viro on eduksi.

Toivomme saavamme Lumo-isännöitsijöitä kesäksi seuraaviin toimipaikkoihimme:

 • kuusi Lumo-isännöitsijää kesäksi parin kymmenen hengen iloiseen tiimiin pääkaupunkiseudulle; toukokuun alusta syyskuun loppuun. Toimipaikka sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.
 • Lumo-isännöitsijä kesäksi seitsemän hengen iloiseen tiimiin Hämeenlinnaan; toukokuun alusta elokuun loppuun. Toimipaikka sijaitsee osoitteessa Birger Jaarlin katu 13, Hämeenlinna.
 • Lumo-isännöitsijä kesäksi seitsemän hengen iloiseen tiimiin Jyväskylään; kesäkuun alusta elokuun loppuun. Toimipaikka sijaitsee osoitteessa Väinönkatu 15, Jyväskylä
 • Lumo-isännöitsijä kesäksi kuuden hengen iloiseen tiimiin Kuopioon; kesäkuun alusta elokuun loppuun. Toimipaikka sijaitsee osoitteessa Maljalahdenkatu 25, Kuopio.
 • Lumo-isännöitsijä kesäksi reilun kymmenen hengen iloiseen tiimiin Lahteen; kesäkuun alusta elokuun loppuun. Toimipaikka sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 7 A 3.krs, Lahti.
 • kaksi Lumo-isännöitsijää kesäksi reilun kymmenen hengen iloiseen tiimiin Tampereelle; toukokuun alusta elokuun loppuun. Toimipaikka sijaitsee osoitteessa Kyllikinkatu 15 b, Tampere.

Jätäthän jokaiseen sinua kiinnostavaan tehtävään oman erillisen hakemuksen.

Kesätöissä Kojamossa

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä:

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä erikseen.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat:

 • Pääkaupunkiseudun hakuun liittyen: isännöintipäällikkö Riina Linnakselta pe 17.1. klo 14-15 ja ma 27.1. klo 9-10 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 3018 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen riina.linnas@kojamo.fi
 • Hämeenlinnan hakuun liittyen: aluepäällikkö Jarkko Ollikaiselta 4.-6.2.20 klo 12-15 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 4236 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jarkko.ollikainen@kojamo.fi
 • Jyväskylän hakuun liittyen: aluepäällikkö Harri Lehtoselta 23.1. ja 3.-4.2. klo 9-15 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 4184 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen harri.lehtonen@kojamo.fi
 • Kuopion hakuun liittyen: aluepäällikkö Pekka Tanskaselta ma 27.1 klo 9-15 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 3325 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pekka.tanskanen@kojamo.fi
 • Lahden hakuun liittyen: aluepäällikkö Pertti Vuoriselta to 6.2. klo 10-11 ja to 13.2. klo 13-14 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 4235 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pertti.vuorinen@kojamo.fi
 • Tampereen hakuun liittyen: aluepäällikkö Kirsi Tuomistolta 22.-24.1. klo 9-15 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 4320 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirsi.tuomisto@kojamo.fi

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2020 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/) ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/). Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kojamon kesätyöpaikat 2020

Voit jättää hakemuksen useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin:

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.