Takaisin arkistosivulle
14.10.2021 | Avoimet työpaikat

Haemme kahta palveluneuvojaa Helsinkiin

Hei sinä positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen osaaja! Etsimme pääkaupunkiseudulle Lumo-asiakaspalvelukeskukseemme kahta palveluneuvojaa.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan.

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Palveluneuvojana kohtaat työssäsi vuokra-asumisen koko kirjon: vastaat asiakkaidemme asumiseen ja Lumo-kodin vuokraukseen liittyviin kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostilla. Tarpeen mukaan ohjaat kysymykset jatkokäsittelyyn organisaatiomme muihin yksiköihin ja suosittelet asiakkaille myös elämää helpottavia Lumo-lisäpalveluita. Palveluneuvojana olet usein asiakkaan ensimmäinen kontakti ja tavoitteenasi on varmistaa jokaiselle asiakkaalle helppo sekä vaivaton asiointi. Olet osa parinkymmenen hengen asiakaspalvelukeskuksen tiimiämme. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella.

Työvuorot asiakaspalvelussamme sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.45-16.15. Tehtävä on kokoaikainen ja nyt meillä on mahdollisuus palkata kaksi uutta kollegaa tiimiin!

Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • intoa erinomaisten asiakaskokemusten luomiseen ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • halua lisäpalveluiden suosittelemiseen – autamme asiakkaitamme löytämään heille parhaat palvelut
  • hyvä paineensietokyky – työvuorot ovat ajoittain nopeatempoisia
  • positiivinen ja reipas tiimipelaajan ote
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito (työkielemme on suomi). Myös muu kielitaito on etu, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä, viro jne.

Tarjoamme sinulle:

  • kattavan perehdytyksen työhön ja jatkossakin tuen mainiolta tiimiltä
  • työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi kannustavassa työympäristössä
  • ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • monipuoliset henkilöstöedut kuten kulttuuri-, liikunta-, ja työmatkaedut, kattavan työterveyshuollon, mahdollisuuden käydä hieronnassa työajalla sekä toimiston kuntosalin käyttöösi

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Kysyttävää? Lisätietoja antaa tarvittaessa asiakaspalvelupäällikkö Petteri Töyrylä, perjantaina 22.10. klo 13-15 ja perjantaina 29.10. klo 12-14, puh. 050 442 1545 tai sähköpostitse petteri.toyryla@lumo.fi.

Hae meille! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.10. mennessä!

Anonyymi rekrytointi Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista myös rekrytoinnissa, joten toteutamme tämän rekrytointiprosessin ensimmäisen vaiheen anonyymisti. Tämä tarkoittaa, että rekrytointijärjestelmämme piilottaa ensimmäisessä vaiheessa CV:stäsi ja hakulomakkeelle täydentämistäsi kentistä automaattisesti nimesi ja kuvasi. Päätöksentekoon osallistuvat henkilöt näkevät nämä tiedot vasta, jos sinut valitaan rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen. Jotta pystymme varmistamaan anonymiteetin toteutumisen toivomme, että et tuo hakemustekstissäsi esiin nimeäsi, ikääsi, sukupuoltasi tai muuta seikkaa, joka ei tämän työtehtävän kannalta ole oleellinen.

Minkälaista on työskennellä palveluneuvojana meillä Kojamossa? Tsekkaa lisää täältä.

Instagramissa on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.