Takaisin arkistosivulle
10.9.2020 | Avoimet työpaikat

Digituotanto-AD

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Etsimme digituotanto-AD:tä, jolla on jo näyttöjä digitaalisen markkinointiviestinnän toteutuksista ja kehittämisestä. Otat vastuun siitä, että kuvankäsittely, digimarkkinoinnin visuaaliset ratkaisut ja materiaalitrafiikki sujuu kuin tanssi ja näyttää hyvältä niin kaupallisen asunto- ja kohdemarkkinoinnin kuin brändin näkökulmasta. Tehtävänäsi on huolehtia osana markkinoinnin ja viestinnän tiimiä, että digimarkkinointimme tavoittaa oikeat asiakassegmentit tuloksellisesti.

Läheisinä työpareinasi ovat markkinoinnin ja viestinnän tiimin sekä myynnin verrattomat osaajat. Työssäsi tärkeää on, että olet visuaalisen digimarkkinoinnin osaaja, perustat tekemisen dataan ja olet tuloshakuinen.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

  • noin 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • sopiva tutkinto, AMK tai vastaava
  • kokemusta monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta vahvalla digipainotuksella
  • datapohjaisen työskentelyn kokemusta
  • taitto-ohjelmien, kuten Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop ja Acrobat, sekä videoeditointiohjelma Premieren hallintaa; Powerpoint-osaaminen eduksi
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hinkua onnistua yhdessä ja kehittää digitaalista markkinointiamme

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.5.2021 asti ja alkaa mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor puhelimitse ke 9.9. klo 9.00-10.00 sekä pe 19.9. klo 14-15 (puh. +358 40 535 9227), tai sähköpostitse irene.kantor@kojamo.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.10.2020 mennessä (paikka täytetään ja haku suljetaan heti sopivan henkilön löydyttyä).

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.