Takaisin arkistosivulle
5.6.2019 | Työntekijätarinat

Ihmisläheinen myyntineuvottelijan työ motivoi parhaaseen suoritukseen

Myyntineuvottelijan työ on erittäin ihmisläheistä ja asiakaskohtaamiset tekevät jokaisesta työpäivästä erilaisen.

Valtteri Saarinen on ollut Kojamossa myyntineuvottelijana muutaman vuoden ajan. Hän työskentelee yrityksen pääkonttorilla Helsingissä. Valtterin tehtävänä on asuntojen esitteleminen potentiaalisille asukkaille sekä heidän auttaminen vuokraustapahtumassa. Lisäksi myyntityö on vahvasti esillä asuntovuokrausprosessin loppuun viemisessä.

-Valmistuttuani merkonomiksi suoritin ensin pitkähkön varusmiespalveluksen, jonka jälkeen ystäväni ja nykyinen kollegani vinkkasi avoimesta työpaikasta Kojamossa.

Asuntovuokraus ei ollut Valtterille tuttu ala entuudestaan, mutta myyntityö ja asiakaspalvelu olivat lähellä sydäntä, joten hän uskalsi lähettää hakemuksen.

– Myyntineuvottelijan tehtävät vaikuttivat todella mielenkiintoisilta ja vaihtelevilta – ja tässä sitä ollaan! Valtteri toteaa.

Valtteri osoittautui erinomaiseksi myyntineuvottelijaksi, joten määräaikaisuuden päätyttyä hänelle tarjottiin jatkoa.

Asiakaskohtaamiset tekevät jokaisesta päivästä erilaisen

Myyntineuvottelijan työ on erittäin ihmisläheistä ja asiakaskohtaamiset tekevät jokaisesta työpäivästä erilaisen. Valtteri matkustaa työpäivänsä aikana eri kohteiden välillä asuntoesittelyaikataulujen mukaisesti.

– Maiseman vaihtuminen pitää mielen virkeänä! Ikinä ei aamulla tiedä, millainen päivä tästä on tulossa, Valtteri kertoo.

Ajokortti on myyntineuvottelijan työssä tarpeen, sillä kohteille siirrytään Lumo-esittelyautoilla. Ajokortin lisäksi työssä tarvitaan ennen kaikkea reipasta ja energistä palveluasennetta.

Avoin keskustelukulttuuri kannustaa kehittämään ja kehittymään

Itsenäinen työ mahdollistaa täydellisen keskittymisen omiin työtehtäviin. Samalla ongelmienratkaisutaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä erilaisiin tilanteisiin tulee reagoida nopeasti.

-Työilmapiiri on tietenkin yksi tärkeimmistä piirteistä ja se on Kojamossa erittäin hyvä. Työntekijää kuunnellaan; esimies on kiinnostunut kuulemaan mielipiteeni ja kehitysehdotukseni, Valtteri iloitsee.

Avoin keskustelukulttuuri ja selkeät tavoitteet motivoivat Valtteria parhaaseen suoritukseen.

-Tiedän mitä minulta odotetaan. Lisäksi jatkuva palaute auttaa minua kehittymään roolissani, Valtteri kertoo.

Kojamo Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.